0

Fermentované omáčky sa pripravujú fermentovaním  pomletých čerstvých plodov s prídavkom soli, bez pridania vody. Proces prebieha pri izbovej teplote od 3. do 30. dní. Následne sa zastaví fermentácia pridaním kvalitného vínneho octa a zohriatím na teplotu 90°C. Takto pripravená omáčka aj po otvorení vydrží omnoho dlhšie, ako klasické varené omáčky. Fermetáciou sa zvýraznia chute čili papričiek ako aj štiplavosť. Všetky naše omáčky vyrábame z našich dopestovaných papričiek.


Fermentované omáčky

Zoradiť podľa: Zobraziť:
Zobrazujem 1 až 6 (z 6 produktov)
 
Fermentovaná omáčka Moruga 20ml
 
Fermentovaná omáčka Jolokia 100ml
 
Fermentovaná omáčka Moruga 100ml
Zobrazujem 1 až 6 (z 6 produktov)
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok